Om oss

Derm KW är en IVO registrerad medicinsk skönhetsklinik med patientförsäkring från Folksam.

Vår medicinskt ansvariga legitimerade läkare är Katarina Wolk som har en 5 årig specialistutbildning inom Dermatovenerologi från Karolinska Universitetsjukhuset i Stockholm och har en masterutbildning inom estetisk medicin från American Academy of Aesthetic Medicine. Dr Wolk är vår injektionsbehandlare för muskelavslappning i ansiktet och volymsubstitution. Dr Wolk använder Galdermas och Allergans produkter för injektionsbehandlingar.

Derm KW välkomnar två nya legitimerade hudterapeuter Ewa och Christina som har lång erfarenhet från hudvård.

Ewa har en 5 årig utbildning som estetisk behandlare från Warszawa och har arbetat i Stockholm under 15 år med olika typer av injektionsbehandlingar, laser och IPL. Hennes specialintresse är mesoterapi, microneedling, djupare peeling och IPL behandling. Gärna i kombination.

Christina har en 2 årig hudterapeututbildning från London och har arbetat under många år med olika typer av ansiktsbehandlingar och ansiktsmassage bla Recherche Biologique på Libertys i London och med Susanne Kaufmanns produkter. Christinas specialintresse är klassiska ansiktsbehandlingar, lättare peeling, PRX- T33 och LPG Endermologie för kropp och ansikte. Christina har nyligen flyttat tillbaka till Stockholm.

Vi har stor kunskap inom injektionsbehandlingar, kemiska peelingar, microneedling, mesoterapi, och IPL. Dessa behandlingar kan göras var för sig eller i kombination och ger mycket fina resultat i hudens struktur och färgton. IPL behandlingar görs från september till mars och har en mycket bra hudföryngrande effekt på huden. Hårborttagning med IPL kan göras hela året.

Vi önskar bygga en långvarig relation med dig genom ett personligt omhändertagande, kunskap och erfarenhet och erbjuda säkra, moderna och effektiva behandlingar.

Vi hörs snart hoppas vi!

DERM KW